Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


Бізнес-інкубатор НГУ взяв участь у щорічному фестивалі InterpipeTechFest – 2017


У Дніпрі відбувся другий фестиваль науки Interpipe Tech Fest – 2017, який проводиться компанією «Інтерпайп» за підтримки Дніпропетровської облдержадміністрації з метою популяризації інженерної справи серед молоді.


У фестивалі взяли участь: високотехнологічні компанії, конструкторські бюро, освітні центри і, звичайно, вищі навчальні заклади інженерного профілю. Цього року власні експозиції представили ВНЗ не тільки Дніпропетровщини, а й відомі технічні університети з інших регіонів. В рамках фестивалю відбувалися презентації, лекції та змагання.


У лекторії виставки Бізнес-інкубатор НГУ презентував нові проекти, спрямовані на розвиток стартап-інфраструктури на базі НГУ: Стартап Школу і Інкубаційну програму для студентських стартап-проектів. Вказані проекти НГУ розвиває у партнерстві з Інноваційною системою Sikorsky Challenge і мережею академічних бізнес-інкубаторів YEP incubators. Слід відзначити, що за останній рік в університеті було зроблено чимало для розвитку стартап-руху, і вже цієї осені вказані проекти запрошують до участі ініціативних та цілеспрямованих для перетворення наукових ідей на бізнес-проекти.



16-17 вересня 2017 року Національний гірничий університет приймає участь у Interpipe TechFest 2017



Експозиція Університету на Interpipe TechFest 2017 представлена:


  • демонстрацією роботи 3D принтеру, дослідних зразків мехатронних та робото-технічних систем, системою дистанційного керування та моніторингу об’єкту, дослідними зразками автоматичних систем та програмування на базі Arduino;

  • діагностикою дорогоцінного каміння та розпиловкою каменесамоцвітної сировини; демонстрацією люмінесцентних властивостей кристалів;

  • демонстрацією фізичних властивостей «феромагнітної рідини», магніто-гідростатичною сепарацією, сепарацією слабомагнітних руд, розмагнічуванням магнетиту в суспензії;

  • майстер-класом з визначення палеонтологічних решток;

  • демонстрацією комплексного використання відновлюваних джерел енергії;

  • передачею електричної енергії на відстані за допомогою трансформатора «Тесла»;

  • демонстрацією безпілотних літальних апаратів і електромобіля.

Команда Університету вперше бере участь

у змаганнях мехатроніки!

На Interpipe TechFest 2017 пройдуть змагання з мехатроніки, учасниками яких стануть 12 команд інженерів-співробітників промислових компаній і студентів останніх курсів. Серед інших – команда Національного гірничого університету! Детальну інформацію про змагання з мехатроніки можна дізнатися за посиланням: http://techfest.interpipe.biz/mechatronics


Interpipe TechFest 2017 відбудеться в Дніпрі в парку відпочинку «Лавина» 16-17 вересня за адресою вулиця Космічна, 20.


Більш детальна інформація про захід за посиланням:

https://www.facebook.com/interpipe.techfest/


Відео з Interpipe TechFest 2016 за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=duqC61jcIcc&feature=youtu.be


Бізнес-інкубатор НГУ спільно з YEP Incubators

оголошують набір на інкубаційну програму!


Чотиримісячна навчальна інкубаційна програма стартує у жовтні 2017 року, розрахована на стартап-проекти студентських команд, що мають усвідомлення мети функціонування проекту, команду і, звичайно, нестримне бажання підіймати свій стартап-проект до прибуткового рівня.

Що на тебе чекає?

- Менторська підтримка від провідних українських та зарубіжних експертів;

- Лекції та воркшопи про всі етапи створення проекту та його перетворення у бізнес;

- Круте оточення з активної молоді, яка займається стартапами;

- Море корисних зав’язків та задоволення!

Тобі варто подати заявку, якщо:

- Ти прагнеш відкрити власну справу, але не знаєш як;

- Ти працюєш над створенням інноваційного проекту та хочеш його реалізувати;

- Ти маєш ідею для бізнесу та бажаєш навчитися підприємництву;

- Ти вже запустив стартап, але не знаєш, що робити далі.

Заявки приймаються до 30-го вересня 2017 року!

Подавай заявку на інкубаційну програму YEP за посиланням: https://goo.gl/6NSA77

P.S. Про програму співпраці Бізнес-інкубатору НГУ з YEP Incubators за посиланням: http://www.nmu.org.ua/ua/content/news/?ELEMENT_ID=21136


До уваги студентів Національного гірничого університету!


Бізнес-інкубатор НГУ оголошує конкурс на учасників оперкоманди для проекту співробітництва з YEP Incubators.

Бажаєш стати учасником стартап-руху, що стрімко набирає обертів у нашому університеті; здобути корисні знання і практичні навички, що додають вартості тобі як спеціалісту на ринку праці не лише України?

Тоді ми шукаємо саме тебе!

Спільна програма Бізнес-інкубатору НГУ і проекту YEP Incubators запрошує активних хлопців та дівчат, які прагнуть дізнатися як працює бізнес-інкубатор зсередини, приєднатися до нашої команди!

Що від тебе потрібно?

Бажання розвиватися та самовдосконалюватися! Ми дамо тобі можливість на практиці використати твої знання й допоможемо отримати корисні сучасні навички, які обов`язково знадобляться при працевлаштуванні.

Якщо ти прагнеш отримати безцінний досвід та дізнатися багацько цікавенної інформації – скоріш заповнюй анкету та приєднуйся до нашої команди! Ми чекаємо на тебе!

Заявки приймаються до 24-го вересня 2017 року!

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/6NSA77

P.S. Про програму співпраці Бізнес-інкубатору НГУ з YEP Incubators за посиланням: http://www.nmu.org.ua/ua/content/news/?ELEMENT_ID=21136

21 червня 2017

Презентація Стартап Школи Dnipro Startup Challenge.

На базі Національного гірничого університету 21 червня відбулася Презентація Стартап Школи Dnipro Startup Challenge.

У заході взяли участь представники обласної адміністрації та міської ради, Регіональної ради підприємців у Дніпропетровській області та міської організації роботодавців, керівництво університету, науковці і студенти. Під час презентації представлено програму навчання. Відбулася демонстрація науково-технічних проектів, створених представниками Національного гірничого університету.

Стартап Школи Dnipro Startup Challenge створюється на базі Центру розвитку підприємництва «Бізнес-інкубатор НГУ» за методиками Sikorsky Challenge та має стати частиною інноваційної екосистеми м. Дніпро, адже Dnipro Startup Challenge – перша в місті Стартап Школа, створена на базі технічного університету.

Вже восени цього року Стартап Школа відкриє двері для першої групи бажаючих перетворити свої ідеї в бізнес-проекти! Навчання в Dnipro Startup Challenge передбачається за трьома основними рівнями: вступ до інноваційного підприємництва; практика запуску стартапу; робота з потенційними інвесторами.


Довідково:

Майже три роки тому в Україні була створена перша інноваційна екосистема Sikorsky Challenge (INESC) на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Структурні елементи системи покликані створити простір сприяння трансферу технологій, вирощування технологічних ідей, запуск та розвиток стартапів – малих інноваційних технологічних підприємств, відбір, залучення та навчання креативних людей для створення власного бізнесу.

За останній рік INESC відбулось розширення мережі стартап шкіл: на теренах України стартап школи за методикою Sikorsky Challenge відкрились на базі Вінницького національного технічного університету та Приазовського державного технічного університету.

Основним лектором і ментором у Стартап Школі Sikorsky Challenge є член Асоціації підприємців Ізраїлю, засновник та генеральний директор Open innovation Incubator «BeNextIT», керуючий партнер інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge Ігор Пеєр.

Dnipro Startup Challenge це простір свободи та підприємництва! Простір для ідей, час яких настав!

5 квітня 2017 року

Старт проекту «Presentation Club»

05.04_2.jpg

Done! Presentation Club провів свій перший зліт!

Цікава аудиторія, чудові спікери, море цікавої інформації, питань, відповідей.

Спасибі спікерам за цікаві та яскраві презентації, а слухачам через проявлений інтерес і активну дискусію!

Особливо хочемо відзначити презентацію першого студентського проекту - workshop Валерії Соболенко «Молодіжна організація. Команда від А до Я. »Круто, актуально, доступно! Щирий респект!

Сподіваємося, цей досвід співпраці з Бізнес-інкубатором НГУ стане заразливим прикладом для активної і талановитої молоді нашого Університету!

Ласкаво просимо до лав щасливих учасників Presentation Club!

22 березня 2017

Яніка Борисівна Меріло в НГУ

a4c82a51693a7f8001834cf96084fbc5.jpg

22 березня до Національного гірничого університету завітала виконуюча обов’язки заступника Дніпровського міського голови Яніка Борисівна Меріло з навчальним проектом про стан впровадження концепції електронного врядування у м. Дніпро.

Яніка Борисівна зробила презентацію щодо поточного стану впровадження новітніх інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), що допомагатимуть вдосконалювати якість врядування, покращать взаємодію влади та громадян й сприятимуть розвитку соціальних інновацій в Україні.

У рамках візиту пані Янікою були представлені на розсуд студентів та співробітників НГУ основні нововведення, серед яких:

• «Картка Дніпрянина» - це картка, що є документом візуальної ідентифікації та має доступ через MobileID до електронних послуг, QR-код для надання пільг та послуг.

• «Соціальний інспектор» - це ресурс, на якому можна дізнатись звідки беруться і на що витрачаються кошти місцевих бюджетів;

• «Єдина система місцевих петицій» - це ресурс, який забезпечує високий рівень якості обслуговування громадян з боку органів місцевого самоврядування щодо подання електронних петицій;

• «Прозоре Дніпро» - це інформаційний ресурс, де користувачі можуть дивитись і завантажувати типові договори і потрібну для закупівель інформацією з метою уникнення порушень;

Бізнес-інкубатор НГУ щиро вдячний студентам та співробітникам НГУ за цікавість, виявлену до цього заходу, та сподівається на подальшу плідну взаємовигідну співпрацю із представниками спільноти нашого Університету, зацікавленими у впровадженні новітніх знань та технологій на теренах Гірничого.

28 лютого 2017 року

Представники бізнес-інкубатору НГУ відвідали презентацію книги «МістоСтартапів» 

Місто Стартапів.jpg

28-го лютого представники Бізнес-інкубатору НГУ мали честь відвідати презентацію книги «Місто Стартапів», що відбулася на базі Spalah: образовательный хаб и коворкинг.

Книгу презентував один з її авторів - координатор української мережі енергетичних інновацій greencubator Роман Зінченко.

Підтримку ідеї створення і розвитку у нашому місті стартап-екосистеми з боку влади Дніпра висловила і Яніка Меріло.

Тож, шановні стартапери (існуючі і "потенційні"): якщо Ви маєте ідею, реалізація якої вирішуватиме нагальні проблеми та сприятиме розвитку міста - гайда діяти!

А ми Вам допоможемо!    

30 листопада 2016

Неформальна зустріч прихильників «зелених» ініціатив

30.11_7.jpg

Клімат змінюється – час молоді Дніпропетровщини протидіяти!

Не втрачаючи темпу 30 листопада 2016 року проведено першу неформальну зустріч, яка об’єднала 14 молодих прихильників «зелених» змін міста Дніпро.

Активісти Дніпропетровського відділення НЕЦУ на запрошення Бізнес-інкубатору НГУ поділилися секретами успіху зелених змін в Україні.

В рамках зустрічі провели двогодинний тематичний тренінг «Як залучити ресурси у молодіжні зелені ініціативи». Учасники тренінгу дізналися про особливості фандрейзингу «зелених» ініціатив та на практиці змогли переконатися у різноманітті шляхів та форм залучення ресурсів до соціальних та наукових ініціатив молоді.

Сподіваємось, що досвід нашого Бізнес-інкубатору та активістів ДВНЕЦУ стане у нагоді учасникам тренінгу. Вбачаємо пряму користь від таких неформальних зустрічей та маємо надію, що вони стануть регулярними для нашого міста.

22-24 листопада 2016

Бізнес-інкубатор НГУ на Міжнародному форумі «Innovation Market» у Києві

22-24.11_4.jpg

22-24 листопада 2016р. у м. Києві відбувся Міжнародний форум «Innovation Market», учасником якого від Національного гірничого університету став Бізнес-інкубатор НГУ.

Чому Вам доцільно приймати участь у такому заході?

Усім небайдужим до ідеї стартап-руху в Україні:

1) алея стартапів дає можливість поспілкуватись із однодумцями і вислухати побажання зацікавлених Вашою ідеєю осіб

2) «громадський краудфандінг» як сучасна форма презентації стартапів і засіб оцінки масштабів перспективного попиту дозволяє оцінити ринкові перспективи Вашого продукту

3) панельні дискусії та робота спеціалізованих секцій дозволяє отримати експертну інформацію щодо перспектив інноваційного ринку, отримати конкретні поради успішних стартаперів та інвесторів щодо необхідних кроків на шляху комерціалізації інноваційних наукових розробок.

Бізнес-інкубатор НГУ пропонує авторам науково-технічних та науково-технологічних проектів співробітництво у галузі організації участі та презентації Ваших проектів за форматом Міжнародного форуму «Innovation Market».

15 листопада 2016

Запуск сезону змін!

Майстер-клас «Продавай своє хобі»

15.11_4.jpg

В коворкінг GeoHub пройшов майстер-клас "Продавай своє хобі!" від Бізнес-інкубатора НГУ і Консалтинг групи "Олександр Трубін" для студентів НГУ.

Відкликання члена ради студентів НГУ про захід: «Рада студентів приєдналась до тренінгу Бізнес-інкубатора нашого університету. Багато позитивних відгуків студентів від заходу, сподіваємось, що зможемо організовувати частіше такі тренінги і заохочувати все більше студентів до саморозвитку!»

11 жовтня 2016

Бізнес-інкубатор НГУ прийняв участь у V Всеукраїнському фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge»

11.10_4.JPG

Представники Бізнес-інкубатора НГУ взяли участь у V Всеукраїнському фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge».

Директор бізнес-інкубатору Олена Горяча прийняла участь у панельній дискусії щодо обговорення проекту створення мережі стартап шкіл Sikorsky Challenge, модератором якої виступив Ігор Пеер.

Цього року на конкурс стартапів прийшло понад 150 проектів. До фіналу вийшло 60. Ну а переможцями конкурсу можна вважати тих учасників, якими зацікавились інвестиційні компанії та підписали договори зі стартаперами про спільну діяльність над їх креативними розробками. А таких проектів цього разу було аж 34! Тобто більше половини тих проектів, що вийшли до фіналу! 

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт